Reklama

Philips, czerpiąc ze swojego długoletniego doświadczenia na rynku kawy oraz z 30-letniego doświadczenia marki Saeco - twórcy pierwszych automatycznych ekspresów do kawy, wchodzi na rynek automatycznych ekspresów ciśnieniowych. Marka prezentuje innowacyjną maszynę - ekspres Philips 4000 One Touch Milk Carafe, która dzięki Przełącznikowi kawy jest w stanie przygotować zarówno espresso, jak i kawę o smaku kawy przelewowej.

Reklama

KONKURS

Wygraj komplet filiżanek Villeroy&Boch!

1. Odpowiedz na pytanie konkursowe: Jak działa przełącznik kawy w ekspresie Philips 4000 One Touch Milk Carafe? 2. Dodatkowo napisz, dlaczego to Ty powinnaś wygrać nagrodę.3. Wyślij zgłoszenie.4. Przed udziałem w konkursie, zapoznaj się z regulaminem.

Nagrody

5 x komplet filiżanek Villeroy&Boch (2 filiżanki, wartość każdego zestawu to 232 zł)

Innowacja w parzeniu kawy

Dobrze znana marka produktów do użytku domowego Philips, która już w 1965 roku wprowadziła na rynek pierwszy ekspres przelewowy, z sukcesem wdraża innowacyjne rozwiązania w zakresie parzenia kawy. Obecnie Philips kontynuuje swoje podejście także dzięki 30-letniej historii marki Saeco uważanej za ekspertów w tworzeniu zaawansowanych technologicznie ekspresów ciśnieniowych. Właśnie dlatego ekspresom Philips zostały udostępnione innowacyjne rozwiązania znane z maszyn Saeco, takie jak wyjmowany blok zaparzający czy w 100% ceramiczne młynki do mielenia ziarna.

Philips wprowadza na rynek w pełni automatyczne ekspresy Serii: 2000, 3000, 3100 i 4000. Najważniejszą innowacją są ekspresy serii 4000, w tym Philips 4000 One Touch Milk Carafe HD8847/09 - pierwsza na rynku maszyna, która może zaparzyć zarówno espresso, jak i kawę przelewową. Wszystko dzięki opatentowanej technologii Przełącznika kawy, która pozwala zamienić espresso w klasyczną kawę dla tych, którzy lubią smak kawy przelewowej. Wystarczy jedynie przesunąć dźwignię urządzenia, która dostosowuje odpowiednie ciśnienie podczas zaparzania dla uzyskania różnych efektów: wysokie ciśnienie, pozwala na zaparzenie espresso, a niskie, ok. 2 barów daje smak kawy przelewowejDodatkowo zaawansowane i całkowicie ceramiczne młynki - element głównej technologii czerpiącej z dziedzictwa włoskiej marki Saeco - sprawiają, że model Philips 4000 precyzyjnie mieli ziarna kawy, aby wydobyć z nich pełnię smaku oraz głębię niepowtarzalnego aromatu. Maszyna jest też łatwa w obsłudze i konserwacji - ekspres wyposażono m.in. w wyjmowany blok zaparzający, który jest łatwo dostępny z boku urządzenia.Więcej informacji znajdziesz na stronie Philips.

Reklama

Lista laureatów

Justyna G., Częstochowa
Paulina S., Czeladź
Maja K., Warszawa
Magdalena S., Kraków
Nina M., Warszawamateriał sponsorowany

Reklama
Reklama
Reklama

Nasze akcje

Polecane

Loading...